Over ons

De geschiedenis van M. de Ridder, Uw Groene Vakwinkel

In 1969 startten Bas en Wil, de ouders van Martin, hun eigen onderneming onder de naam "B de Ridder Landbouwartikelen". Het kleine schuurtje achter hun huis vulden ze met benodigdheden voor de vele boeren in de buurt. Ook voor huisvrouwen, die destijds eens per jaar de grote schoonmaak deden, was er al van alles te vinden.

Jaren later werd de handelsgeest van Martin aangewakkerd. Met een kar achter zijn fiets, gevuld met borstels, zemellappen en een mattenklopper, ging hij langs de deuren van boerderijen om zijn waren te verkopen.

In 1999 overleed Bas de Ridder en nam Martin de winkel over. Samen met de hulp en onvermoeibare inzet van zijn moeder, die u nog steeds in de winkel kunt aantreffen, maakten ze een doorstart. Ze bouwden een nieuw pand en dit markeerde het begin van Uw Groene Vakwinkel Martin de Ridder.

Het assortiment werd uitgebreid om een breder publiek te bedienen, en hiervoor was personeel nodig. Inmiddels heeft Martin een team van 6 onmisbare medewerkers die met volle kracht en uitgebreide kennis van alles wat ze verkopen, de winkel draaiende houden en u met plezier verwelkomen. Of het nu gaat om tuinieren, klussen, dierverzorging of werkkleding, zij adviseren u graag bij het vinden van wat u nodig heeft in ons uitgebreide assortiment.

Veel vaste klanten weten al jarenlang onze winkel te vinden en parkeren dagelijks voor onze deur. Als u ook denkt, "ik kom daar wel eens langs," nodigen we u van harte uit om eens binnen te lopen en de unieke sfeer van onze plattelandswinkel te ervaren.

Namens Martin, Wil, Wilma, Conny, William, Corien en Amara heten we u van harte welkom!

Loop alvast een rondje binnen!

Ontdek onze winkel met een boeiende 360 graden rondleiding!
Wandel virtueel door ons assortiment en kom te weten waar alles ligt, nog voordat je de deur uitgaat.